Американската актриса Кърсти Али, станала популярна с участието си в

...
Американската актриса Кърсти Али, станала популярна с участието си в
Коментари Харесай

Звезда от „Бар Наздраве“ почина след кратка битка с рака

Американската актриса Кърсти Али, станала известна с присъединяване си в сериала на NBC " Бар Наздраве ", умря на 71-годишна възраст след къса борба с онкологично заболяване, заяви сп. People. Представител на Али е удостоверил новината за гибелта й, която беше публикувано от децата на актрисата в Туитър. Тя е издъхнала на 5 декември в медицински център във Флорида. „ С горест оповестяваме, че нашата невероятна, мощна и любяща майка си отиде след битка с рака, диагностициран напълно неотдавна. Колкото беше иконична на екрана, тя бе още по-удивителна майка и баба “, пишат децата й Тру и Лили Паркър.

Кърсти Али придобива международна популярност с присъединяване си в сериала " Бар Наздраве ", в който се снима от 1987 до 1993 година, а за ролята си на Ребека Хоу е отличена с премиите " Еми " и " Златен глобус " през 1991 година Али печели и второ отличие " Еми " през 1994 година за телевизионния мини-сериал " Майката на Дейвид ". Актрисата взе участие дружно с Джон Траволта във кино лентата от 1989 година " Виж кой приказва ", както и в двете му продължения.

" Кърсти беше една от най-специалните връзки, които съм имал ", показа Траволта в Инстаграм, като разгласява фотография на колежката си в бяла рокля. „ Обичам те, Кърсти. Знам, че ще се забележим още веднъж ", написа той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР