Американската актриса Джулия Гарнър ще се превъплъти в поп-кралицата Мадона

...
Американската актриса Джулия Гарнър ще се превъплъти в поп-кралицата Мадона
Коментари Харесай

Звезда от сериала Ozark ще изиграе Мадона в биографичен филм

Американската актриса Джулия Гарнър ще се превъплъти в поп-кралицата Мадона в биографичен филм за живота й, разкри Variety. Според информатора на изданието 28-годишната звезда от престъпния сериал Ozark на Netflix е получила предложение за ролята след тежък кастинг, в който са били тествани повече от 12 други кандидатки. Сред тях са били актрисите Флорънс Пю („ Малки дами “, „ Черната вдовица “), Одеса Йънг („ Нация на убийци “), Алекса Деми (сериала „ Еуфория “), певиците Биби Рекса, Скай Ферейра и други На Джулия Гарнър в този момент следва продължителна подготовка за облика, която ще включва вокални уроци, работа с хореограф и така нататък

Биографичната лента ще бъде снимана от Universal Pictures, които са се наложили в конкуренцията сред няколко студиа, искащи да осъществят плана. Един от продуцентите е Ейми Паскал („ Спайдърмен: Няма път към дома “, „ Венъм “), а сюжетът е на Дона Лангли. Самата Мадона е удостоверила, че филмът ще бъде отдаден както на творчеството, по този начин и на персоналния й живот. „ Но във фокуса на този филм постоянно ще бъде музиката. Музиката през целия ми живот ме е крепила да не преставам, по този начин както изкуството ме е поддържало жива. Имам толкоз доста неразказани вдъхновяващи истории, а кой би могъл да ги опише по-добре от мен? “, споделя една от най-влиятелните дами в международния шоубизнес, която ще бъде и режисьор на продукцията. Мадона показва вярата, че ще успее да съобщи „ пътешествието, на което животът я е повел като актьор, музикант, танцьор – човешко създание, опитващо се да си пробие път в този свят “.

Сценаристката Дона Лангли, която е и шеф на Universal Filmed Entertainment Group, дефинира Мадона като „ висша икона, хуманитарист, актьор и бунтовник “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР