Американската актриса Дженифър Анистън разкри тайната на своето младеене. Съответното

...
Американската актриса Дженифър Анистън разкри тайната на своето младеене. Съответното
Коментари Харесай

Дженифър Анистън разкри тайната на своята младоликост

Американската актриса Дженифър Анистън разкри тайната на своето младеене. Съответното изявление се появи на уеб страницата на стилното списание CR Fashion Book. 54-годишната звезда показа, че следва четири правила, които й оказват помощ да поддържа форма. „ Пия доста вода, движа се всеки ден, пробвам се да хапвам цели пресни храни и да дремя колкото е допустимо повече “, сподели Анистън пред кореспонденти.


Освен това звездата от телевизионния сериал „ Приятели “ означи, че се лимитира в четенето и слушането на вести. „ Нашият свят в действителност минава през някои компликации и знам, че всички в действителност се тревожим за това. Но въпреки всичко мисля, че от време на време би трябвало да изключим външния звук “, заключи събеседничката на изданието.

През юни Дженифър Анистън разкри отрицателните резултати от дългата кариера върху външния й тип. Телевизионната звезда показа, че се е изтощила с тренировки за плътно тяло в продължение на 15 години. Според звездата тя трябваше да се ограничи, с цел да се впише в холивудските стандарти за външен тип. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg