Американска учителка беше уволнена от училищните власти, защото отказа да

...
Американска учителка беше уволнена от училищните власти, защото отказа да
Коментари Харесай

Уволниха учителка. Не искала да спира с порното

Американска учителка беше уволнена от учебните управляващи, тъй като отхвърли да загърби тил на другата си специалност – порно актриса, оповестиха американските медии.

21-годишната учителка е преподавала на дребни деца в предучилищна група, само че в това време се е снимала и във филми за възрастни, изкарвайки там по-голямата част от прехраната си.

Нина Скай е получила ултиматум от началниците на образователното заведение – или се отхвърля от порното, или повече няма да преподава на деца.

„ Обичам да преподавам, обичам и секса “, съобщи американската гражданка. Тя добави, че е добра и в двете неща, които прави, и не схваща за какво присъединяване й във филми за възрастни е проблем.

Нина Скай е била преподавателка в предучилищни групи в Лос Анджелис. Нейните началници били възмутени, тъй като другата й специалността била в цялостен прорез с религиозните и духовни полезности.

Пред „ Фокс “ уволненото момиче показа, че изкарва по $2500 от снимането единствено на един филм. „ Никога не съм имала толкоз пари. Има обществена стигма, обвързвана с нашата специалност, само че аз съм такава “, показа американката.

Порно актрисата разкри, че някой ден още веднъж се надява да преподава, тъй като имала същинска пристрастеност към това. Дотогава ще се отдаде на другата си пристрастеност...

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР