Американска биотехнологична компания е готова да трансплантира свински органи на

...
Американска биотехнологична компания е готова да трансплантира свински органи на
Коментари Харесай

Биотехнологична компания е готова да трансплантира свински органи на хора

Американска биотехнологична компания е подготвена да трансплантира свински органи на хора …Най-късно до 2022 година американците ще могат да трансплантират вътрешни органи от свине на хора. Първо бъбреци, а по-късно и сърце (HiddenTruth.site).Учените твърдят, че тези органи са идеални за хората, заради направените генетични модификации, които изключват отхвърлянето.United Therapeutics е биотехнологична компания, основана в Мериленд, Съединени американски щати. Future Human оповестява, че точно там се възнамерява започването на трансплантации на органи от генетично модифицирани свине на хора.

 United Therapeutics
United TherapeuticsСпоред Дейвид Аярес, основен академик в Revivicor, дъщерно сдружение на United Therapeutics, те възнамеряват да стартират трансплантация на ГМО органи при хора през 2021 година или 2022 година, и че към този момент имат прасе с сходни органи.

 57997205 600x377 - Биотехнологична компания е подготвена да трансплантира свински органи на хора
Те считат, че присаждането на вътрешни органи от прасета на хора може да реши казуса с дългото очакване за трансплантация. Според американското министерство на ресурсите и здравните служби, всеки ден, 17 американци, които чакат жизненоважни трансплантации на органи, умират, без да ги дочакат.
Четете още: Хората няма да могат да управляват свръхинтелигентните машиниНай-големият проблем при трансплантацията на скотски органи върху хора е, че те могат да провокират тежки имунни реакции. С други думи – човешкото тяло отхвърля непознатата тъкан.

 p1 600x378 - Биотехнологична компания е подготвена да трансплантира свински органи на хора
Revivicor настояват, че са намерили решение на казуса, като вършат генетични промени на прасетата, с цел да се спре тази реакция. Още през 2003 година, учените от Revivicor съумяват да деактивират специфичен ген при свинете, който създава алфа-гал дизахарид, който предизвиква отхвърлянето.Разбира се, това към момента не било задоволително, с цел да може свинският орган да се приспособява в човешкото тяло, тъй че работата траяла. През 2020 година те основават ново ГМО прасе, което има 10 генетични модификации, от които 4 са деактивирани свински гени и 6 добавени човешки гени.Сега Revivicor счита, че органите на такива свине са изцяло подготвени за трансплантация на хора. Предполага се, че първо ще стартират с бъбречна трансплантация и по-късно ще стигнат до сърцето.В момента United Therapeutics организира клинични изпитвания, с цел да получи публично утвърждение за трансплантация на органи от FDA – Американската администрация по храните и медикаментите.Въпреки поддръжниците на тези генетични модификации и основаване на ГМО животни, има и такива, които стартират да задават „ неуместни “ за учените въпроси …

 pigs 600x393 - Биотехнологична компания е подготвена да трансплантира свински органи на хора
Колко морално и етично е …? Какви са измененията в мозъчната активност на прасетата с човешки гени? Ще схващат ли защо се отглеждат? До къде ще стигне всичко това …?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР