Американка сбъдна необичайното си желание за100-годишния си юбилей - да

...
Американка сбъдна необичайното си желание за100-годишния си юбилей - да
Коментари Харесай

Жена пожела да бъде арестувана за 100-ия си рожден ден

Американка сбъдна необикновеното си предпочитание за 100-годишния си празник - да бъде задържана и да попадне в пандиза, оповестяват Асошиейтед прес и Франс прес.

Двама чиновници от шерифската работа на окръг Пърсън, Северна Каролина, оказват помощ на Рут Брайънт да изпита " престъпната тръпка ", оповестява локалното издание " Куриър таймс ". Те връчват на бабата правосъдно предписание по обвиняване в " ексхибиционизъм " , закопчават я с белезници и я водят с патрулката с включени светлини и сирени.

Преди да я вкарат в патрулното возило, шерифите предизвестяват бабата да не се съпротивлява . Рут на собствен ред се преструва, че желае да срита блюстителите на реда.

" Не ме ритай, имам болно коляно " , предизвестява я единият от тях.

" Аз имам две заболели колена ", отвръща арестантката .

Веднъж " натикана " в патрулката, бабата показва възмущението си от " нарушителите " , произвели " проклетите седалки ", и приканва те също да бъдат арестувани.

Озовала се в пандиза , Рут Брайънт още веднъж е третирана " уместно " - бабата се снабдява със затворническа фотография и оранжева риза.

След като прекарва няколко минути в килия, " престъпницата " е освободена, с цел да се върне в дома за остарели хора за празненство с торта по случай 100-ия й празник.

Местното издание не разкрива дали в сладкиша е била сложена пила.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР