Американец, последовател на движението Кю Анон, което разпространява конспиративни теории,

...
Американец, последовател на движението Кю Анон, което разпространява конспиративни теории,
Коментари Харесай

Мъж уби двете си деца деца, защото имали змийска ДНК

 Американец, почитател на придвижването " Кю Анон ", което популяризира тайни теории, умъртви двете си деца, вярвайки, че те имат " змийска ДНК ", съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Американските управляващи повдигнаха през днешния ден обвиняване в ликвидиране

против 40-годишния Матю Тейлър Колман, който е отвел двегодишния си наследник и десетмесечната си щерка в Мексико, където ги умъртвил с харпун, съобщи канцеларията на основния прокурор на щата Калифорния.

Колман е бил задържан на 9 август на границата на Мексико със Съединени американски щати. Той признал, че е направил убийствата и споделил, че е умъртвил децата си, с цел да не се трансфорат в чудовища.

Колман, който е последовател на екстремисткото придвижване " Кю Анон ",

разпространяващо тайни теории, съгласно които съществува хайлайф от педофили сатанисти, стигнал до заключението, че брачната половинка му е със " змийска ДНК ", която е предала на децата им. По тази причина той умъртвил децата си, с цел да " избави света ".

Американската полиция съумяла да откри местонахождението на Колман

благодарение на приложението за локализация на телефона му, откакто на 7 август получила сигнал от майката на двете деца, чиито тела били открити от мексиканската полиция в Долна Калифорния, покрай границата със Съединени американски щати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР