Amazon ще си партнира с инвестиционния фонд Berkshire Hathaway и

...
Amazon ще си партнира с инвестиционния фонд Berkshire Hathaway и
Коментари Харесай

Безос, Бъфет и Даймън влизат в бизнеса със здраве

Amazon ще си партнира с капиталовия фонд Berkshire Hathaway и най-голямата американска банка JPMorgan Chase. Те оповестиха проектите си да се включат в бизнеса със здравни застраховки, оповестява CNN.

Трите компании оповестиха, че ще основат общо сдружение, което ще обезпечава на американските служащи и фамилии "по-добри варианти " в опазването на здравето. В известието им се споделя, че новата компания, чието име към момента не се афишира, ще бъде "освободена от тласъци и ограничавания за облага. "

Поне към този момент новото сдружение има намерение да се концентрира върху чиновници на Amazon, Berkshire Hathaway и JPMorgan Chase. Здравните застраховки няма да бъдат предлагани на други компании. През предходната година трите колоса имаха 840 хиляди чиновници, макар че не е ясно какъв брой от тях работят в Съединени американски щати.

"Надуващите се разноски за опазването на здравето работят като гладна тения на американската стопанска система. ", съобщи милиардерът и създател на Berkshire Hathaway Уорън Бъфет. "Ние споделяме убеждението, че слагането на нашите групови запаси зад най-хубавите гении в страната може с течение на времето да ревизира покачването на разноските за опазване на здравето, като в същото време усили удовлетворението и резултатите на пациентите ", уточни още Бъфет.

CNN напомня, че Уорън Бъфет, притежателят на Amazon Джеф Безос и изпълнителният шеф на JPMorgan Chase Джейми Даймън са дългогодишни другари и разискват тази концепция от много време.

Все отново фирмите им обявиха, че новото сдружение е на напълно ранен стадий. Засега всяка от тях е назначила по един собствен представител, който дава отговор за плана. В по-дългосрочен проект обаче Бъфет, Безос и Даймън ще би трябвало да назначат цялостен мениджърски екип, да подберат място за централа и други оперативни детайлности. Така че подобряването на здравните услуги за техните чиновници ще коства съществени старания.

Един от ангажираните със основаването на новата компания е Тод Комбс - капиталов шеф на Berkshire Hathaway и член на борда на JPMorgan Chase.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР