Amazon Prime Video най-сетне пуснаха трейлър на дългоочакваният сериал Citadel,

...
Amazon Prime Video най-сетне пуснаха трейлър на дългоочакваният сериал Citadel,
Коментари Харесай

Екшън, драма, интриги и много тайни във втория най-скъп сериал в историята

Amazon Prime Video най-накрая пуснаха филмов откъс на дълго чаканият сериал Citadel, който се оказва и един от най-мащабните им планове. 

Става въпрос за шпионски сериал с концепцията да послужи за основа на цялостен франчайз от спинофи в разнообразни страни. Това е опит от страна на Amazon, тъй като никой не го е правил до момента, само че е и много рисков ход подплатен с много пари.

В основните функции ще забележим Ричард Мадън и Приянка Чопра Джонас. Ще ги забележим в облиците на тайните сътрудници Мейсън Кейн и Надя Синх от Citadel - самостоятелна и наддържавна шпионска работа със задачата да поддържа сигурността и сигурността на всички хора.

Интересно е, че самата организация е съвсем изцяло заличена от глобалния незаконен профсъюз Manticore, а спомените на Кейн и Синх са изтрити. Двамата живеят с разнообразни самоличности, без да помнят предишното си.

Основна роля ще има и героят на Стенли Тучи ( " Терминалът " ), който е един от оживелите сътрудници на Citadel и ще оказва значима поддръжка на Кейн и Синх, до момента в който обикалят света в опит да спрат Manticore.

Самата идея на Amazon е този сериал да бъде насочна точка за редица други продължения в разнообразни страни, с локални артисти и на разнообразни езици. Очакваме, че в един миг ще има засичания и среща на другите герои, само че главната сюжетна линия ще е една - битката сред Citadel и Manticore.



Очаква се с другите продължение да бъде основана една обособена галактика. Знае се, че в момента текат фотосите на сериали в Италия и Индия, както и се приготвя и продукция в Мексико.

Изпълнителните продуценти са Джо и Антъни Русо, известни с филмите  " Отмъстителите: Война до безкрайност " и " Отмъстителите: Край ", а редом с подготовката на Citadel се занимават с Gray Man.

Първоначално AGBO си партнира с Джош Апелбаум и Андре Немек от сценарния колектив Midnight Radio. Двамата обаче напущат плана в края на 2021 година след раздор в връзките с братята Русо и разнообразни възгледи за визията на сериала.

Това постанова някои епизоди да бъдат снимани отначало и води до оскъпяване на така и така високобюджетната продукция. В последна сметка се получава сериал на стойност 185 милиона $ по информация на Variety.

Това прави Citadel втория най-скъп сериал в историята до момента след The Lord of the Rings: The Rings of Power, който е също продукция на Amazon. 

Първи сезон на Citadel ще бъде от едвам шест епизода, а първите два от тях ще бъдат пуснати в стрийминг платформата на Amazon Prime на 28 април.
  " Ант-мен и Осата: Квантомания " заинтригува зрителите
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР