Аматьорски футболни клубове от пернишкия регион - Спортист (Драгичево) и

...
Аматьорски футболни клубове от пернишкия регион - Спортист (Драгичево) и
Коментари Харесай

Аматьорски клубове избухнаха предизборно: С едни говорим за футбол, други организират софри

Аматьорски футболни клубове от пернишкия район - Спортист (Драгичево) и Черногорец (Ноевци), публикувха любопитни статуси във Facebook страниците си.

От тях стана ясно чия страна ще заемат в идния конгрес за избор на нов президент на идния вторник - тази на Димитър Бербатов.

В обявата също се загатва, че управителни фигури в са разпънали трапеза за свои доближени тези дни, с цел да подсигуряват гласове за Боби Михайлов.

" Останаха няколко дни до Конгреса. Едни ни посетиха и разговаряхме за футбол. Други провеждат софри - ястие и пиянство на стомах. Сметката за вчерашната среща в кръчма в известно заведение в с. Калище, в наличието на управителни персони на БФС, я заплаща нашата федерация???? Плащат я клубовете, родителите, самите футболни последователи, общините и страната под една или друга форма.
свързани новини1694преди 57 минути
Докога ще се прави пропаганда от настоящото управление с парите за футбол. С пари за нашите деца. Докога ще се яде и пие? Не се ли наядохте, господа? Не свърши ли вашето пиене? За да свърши, би трябвало клубовете да се осъзнаят. Не ни броят за живи след Конгреса през 2018 година, само че идва нов Конгрес - нови топки, мрежи, нови софри и нови обещания!!!!

А цифрите са ясни: аматьорските клубове за 13 години в Пернишко от 36 понижиха на 16. Ние направихме своя избор: Димитър Бербатов, а ВИЕ???? Не оставяйте ориста си в непознати ръце, не бъдете идната цифра от един изчезващ тип!!!!! ", пишат дилетантите от Спортист и Черногорец.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР