Амад Диало Траоре, който беше закупен през октомври от английския

...
Амад Диало Траоре, който беше закупен през октомври от английския
Коментари Харесай

Аталанта иска да задържи Амад Диало Траоре през пролетта

Амад Диало Траоре, който беше закупен през октомври от британския Манчестър Юнайтед за 37.2 милиона паунда, може и да не се причисли към състава на " алените дяволи ", каквато е ангажимента сред двата клуба.

В петък Оле Гунар Солскяер разкри, че работната виза и всички нужни документи, нужни за това 18-годишният гений да дойде в Англия, са налице. Днес обаче треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини разкри, че клубът ще се опита да задържи до края на сезона крилото, привличайки го чартърен от Манчестър Юнайтед.

" Трансферният пазар? Всичко е наред, клубът е деликатен. Има едно вътрешно решение, което може да бъде доста забавно, макар че съставът наподобява добре. Това е Амад Диало.

Ясно е, че той отива в Манчестър Юнайтед, само че към момента може да остане с нас за още няколко месеца. Харесвам го доста. Бих желал да остане до юни, само че това зависи от неговия клуб ", показа Гасперини.

Според " Скай Спортс " от Манчестър Юнайтед няма никакво желание да преотстъпва Диало още веднъж на Аталанта и желае играчът да се причисли към тима по най-бързия метод.
 Куп тимове желаят звездата на Аталанта
Куп тимове желаят звездата на Аталанта

Папу Гомес влезе в спор с треньора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР