Алваро Мората се завърна в Атлетико (Мадрид), след като Ювентус

...
Алваро Мората се завърна в Атлетико (Мадрид), след като Ювентус
Коментари Харесай

Сделката между Ювентус и Атлетико за Мората пропадна

Алваро Мората се завърна в Атлетико (Мадрид), откакто Ювентус не съумя да се контракти с испанците за непрекъснат трансфер на нападателя, оповестява организация DPA.

Юве притегли Мората чартърен през септември 2020 против сума от 10 милиона евро, като в контракта сред двата клуба имаше уговорка за откупуване на правата в размер на 45 милиона. Италианците обаче взеха решение да продължат наема за още един сезон и нови 10 милиона, което смъкна бъдещата трансферна сума на 35 милиона. След като и този интервал изтече, италианците са пробвали да се договорят отначало с Атлетико, който обаче не е приел занижената оферта от 15 милиона. Това е най-малко с 11 по-малко от желаната сума, настояват медии в страната.

" Приключението на Алваро Мората в Ювентус стигна до своя край. Испанският нападател, който игра като преотстъпен от Атлетико (Мадрид) през последните две години, напусна " бяло-черните " за повторно и се завръща в своя клуб ", пишат от Юве на формалния си уеб страница.

Мората има контракт с Атлетико за още една година и съгласно медии в Испания е гласен за заместител на напусналия това лято Луис Суарес. Очаква се уругваецът да премине в Ривър Плейт със свободен трансфер.
 Ювентус публично се раздели с Дибала
Ювентус публично се раздели с Дибала

" Дибала ще продължи кариерата си в различен клуб ", се споделя в изказване на Ювентус
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР