Алуминиевото фолио, което използвате в кухнята по време на готвене

...
Алуминиевото фолио, което използвате в кухнята по време на готвене
Коментари Харесай

Интересни и полезни начини да употребите алуминиевото фолио извън кухнята

Алуминиевото фолио, което употребявате в кухнята по време на готвене или с цел да изпечете вкусна риба, има доста по-широко приложение и може да бъде използвано за хитри трикове за всеки член на фамилията. Вижте защо да употребявате алуминиево фолио отвън готвенето.

1.       Нова прическа за домакинята
Ако сложите топче от алуминиево фолио в пералнята, ще стане ЧУДО
Знаете, че пералнята е оня електроуред, без който нито една модерна стопанка няма да оцелее. Това е един от най-верните ни помощниц...
Прочети повече
Използвайте фолио, с цел да оцветите кичури в косата си. Отрязвате лентички с дебелина 2-3 см. с дължината на косата, поставяте фолиото в корена на косата, поставяте върху него тъничък кичур, нанасяте боята и завивате. Фолиото ще защищити останалата ви коса от оцветяване, а вие ще имате страхотни кичури, направени вкъщи.

2.       Чисти съдове

Независимо дали нямате телче за изтриване на загорели съдове, или просто желаете да излъскате сребърните си принадлежности, алуминиевото фолио ще ви помогне елементарно за реализиране на задачата.

3.       В градината

Обвиването на долната част на дървото с алуминиево фолио ще го защищити от похищението на вредители. Закрепете крепко, с цел да не бъде отстранено от по-големи животни. Увиването на стволовете на млади дръвчета с фолио пък ще ги защищити от измръзване. Поставянето на фолио, към което са закачени звънчета, на лозето ще избави гроздето от птиците. Светлината, която се отразява в него, съчетана със тон, ще държи пернатите крадци надалеч от плодовете ви.
Ето кои болки можете да излекувате единствено с алуминиево фолио
Според съветски и китайски лечители, биотоковете, предавани от организма ни към биологично дейни точки, се отразяват и се връщат назад...
Прочети повече
4.       За разчистване на ютията

Ако сте гладили на по-висока от разрешената температура, не е изключение върху ютията ви да има нагорели следи. Те елементарно могат да съсипят друга дреха, която решите да гладите. Преди да стартирате, почистете ютията, като я включите и „ изгладите “ лист фолио. То ще изтрие като гума нагара и ще почисти напълно ютията ви. За да ускорите процеса на гладене, сложете листове фолио под плата на гладачната маса. То ще гълтам и след това отразява топлината, надлежно доста по-бързо ще изгладите ръбове и гънки, в сравнение с без фолио.

5.       За децата

Може да зарадвате децата с забавни сладки, като извършите формички от алуминиево фолио. Необходимо е естествено да сте сръчни. С фолиото, направено на фуния, може да украсите и декорирате тортите и сладкишите, които приготвяте за тях А с цел да не се изцапат със сладоледа във фунийка и да не им се карате след това, увийте дъното на фунийката с фолио, което ще защищити сладоледа от разтичане по облеклата. За да са предпазени от насекомите по време на пикник, покрийте чашата, от която пият, с лист фолио, завъртете го крепко по края ѝ, пробийте дупка със сламката и я оставете. Нека децата пият от сламката. Това защищава чашата от инсекти – най-често пчели и оси, които постоянно влизат вътре измежду природата, в случай че наличието е сладко. Не са редки случаите от ужилване от насекомо, влезнало в чашата, което детето не е забелязало,  а сходно развиване е рисково, даже да нямат мъниците алергия, защото ужилването може да е в региона на гърлото и устата.

6.       За мъжа
8 непредвидени приложения на алуминиевото фолио
Време да погледнете на алуминиевото кухненско фолио от друг ъгъл, то може да се употребява по разнообразни способи и несъмнено ще ви бъде...
Прочети повече
Увийте малко фолио над кукичката на въдицата на мъжа ви. Проблясването ще притегля рибите и ще има слука.

За какво друго употребявате вие фолиото?

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР