Алткойнът демонстрира изключително представяне на по-широките крипто пазари, като през

...
Алткойнът демонстрира изключително представяне на по-широките крипто пазари, като през
Коментари Харесай

Алткойн скочи с близо 30% след нови интеграции

Алткойнът показва извънредно показване на по-широките крипто пазари, като през миналата седмица означи впечатляващ растеж от близо 30%.

Kaspa (KAS), блокчейн , употребяващ консенсусен механизъм, прочут като   доказателство за работа (PoW), понастоящем се търгува на цена от $0.0463, отбелязвайки удивително покачване по отношение на предходното си дъно от почти $0.0383 единствено преди една седмица, което е растеж от над 3.6% през последните 24 часа.

Скокът в цената на Kaspa съответства с поредност от нови интеграции през тази седмица. В сряда крипто заемодателят CoinRabbit вкара плана в своята платформа, предлагайки заеми, обезпечени с Kaspa. По-късно същия ден крипто платежният портал NOWPayments интегрира Kaspa в своята платформа.

Освен това платформата за рандеман на криптовалути Antpool показа специфичен пул за рандеман на Kaspa през предходната седмица.

Kaspa се стреми да обезпечи бързо основаване на блокове и скорост на транзакциите, без да прави компромис със сигурността и децентрализацията – предизвикателство, пред което са изправени доста високоскоростни вериги.  

Тя реализира това посредством потреблението на технологията BlockDAG, която разрешава на Kaspa да генерира голям брой блокове в секунда, като по този метод дава на мрежата опцията да обработва транзакциите неотложно.

Проектът също по този начин натъртва на своя дизайн, с цел да даде опция за разцвет на соло миньорите, които избират да работят независимо, а не да разчитат на минни пулове.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР