Ало, чуваш ли ме? Връзката прекъсва. Губи се обхватът. Също

...
Ало, чуваш ли ме? Връзката прекъсва. Губи се обхватът. Също
Коментари Харесай

Ало, чуваш ли ме? Абонатът изгуби обхват. Също като нас. Ще се намерим ли?

Ало, чуваш ли ме? Връзката прекъсва. Губи се обсегът. Също като нас. Изгубихме се. Някъде по пътя. Един към различен. Опитахме се да го намерим. Нашия път. Опитахме се да се намерим. Отново. И да вървим в една посока. Нашата посока. Но някъде по пътя из всичките тези компликации, през които преминахме, се изгубихме. Камъчетата бяха дребни, само че остри. И подли. И не спираха да ни спъват. Също като хората. Градовете. Километрите. Интригите. Завистта. Които те лишиха от мен. А в никакъв случай не предполагахме, че би се случило. На нас. И любовта, която сякаш беше мощна. И същинска.

Ало, чуваш ли ме? Връзката прекъсва. Ще опитам още веднъж. Ще ти звъня и ще очаквам, до момента в който обсегът не стане цялостен. Също като празнината. Която остави в мен. Искам да бъда още веднъж цяла. Също като обсегът, който в този момент е единствено една чертичка. И връзката е толкоз слаба. Бавна. Трудна. Също като нашата. Не оценявах, когато беше цялостен. Когато аз бях цяла. Но тогава беше до мен. И аз до теб. А в този момент се изгубихме. Някъде по пътя. Но ще се намерим. Отново. Някой ден. Обещавам.

Когато обсегът още веднъж е цялостен. И клиентът не е изключен. А подготвен да приказва. Да обича. Отново.

Ало, чуваш ли ме? Връзката прекъсва. Но обсегът този път е цялостен. Ало, обичаш ли ме? Или се изгубихме вечно? Защо затвори? Може би по простъпка. Няма нищо. Ще опитам още веднъж. Дано този път вдигнеш. И отговориш на въпроса ми. Ало, чуваш ли ме? Обичам те. И ми липсваш. Ще ти оставя гласово известие. Може би си си оставил телефона на без тон. Но аз ще не преставам да звъня. Защото те обичам. Все още те обичам.

Ало, чуваш ли ме? Исках единствено да чуя гласа ти.

Недей да ми казваш, че не ме обичаш към този момент. Не си добър в лъжите. Познавам те добре. Този взор не мога да го сгреша. Той крещи „ обичам те “. Но егото ти не разрешава да произнесеш тези думи на глас. Или страхът. Че още веднъж ще бъдеш засегнат. Но аз не съм като нея. И няма да те нараня. А единствено ще те обичам, обич.

Моля те, вдигни. Обичам те. Липсваш ми.

И никой различен не е като теб.

Ало, чуваш ли ме?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР