Алмати. Експертите, разследващи самолетната катастрофа близо до летището в Алмати,

...
Алмати. Експертите, разследващи самолетната катастрофа близо до летището в Алмати,
Коментари Харесай

„Российская газета“: В Казахстан разглеждат три основни причини за катастрофата на Ан-26

Алмати. Експертите, проверяващи самолетната злополука покрай летището в Алмати, преглеждат три съществени версии на самолетната злополука: метеорологичните условия, техническа нередовност и човешка неточност, написа вестник “Российская газета “ .

Президентът на Казахстан разпореди да се открият аргументите за самолетната злополука на военно-транспортния аероплан Ан-26.

Изданието напомня, че аероплан на Граничната работа на Казахстан Ан-26, създаден през 1978 година, летящ по маршрута Нур-Султан - Алмати, падна покрай летището на някогашната казахстанска столица и максимален град в страната Алмати. След удара в земята самолетът се е запалил, четирима души са починали. Още двама са били неотложно откарани в болничното заведение. " Пострадалите са оперирани и в този момент са в реанимация. Те имат фрактури и черепно-мозъчни контузии. Един от тях е получил изгаряния на тялото от втора и трета степен. Състоянието на пациентите е устойчиво тежко ", заяви пресслужбата на Управлението по публично здраве на Аламти.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР