Алисия промотира новата си песен Инсомния“. Попфолк звездата на Ара

...
Алисия промотира новата си песен Инсомния“. Попфолк звездата на Ара
Коментари Харесай

Коя е тази певица?

Алисия промотира новата си ария „ Инсомния “. Попфолк звездата на Ара Мюзик изненада с чисто нова визия, като е заложила на русия цвят за косите си. Клипът е много завладяващ и не отстъпва на музикалните планове на световноизвестните реализатори. По думите на певицата планът „ Инсомния “ е минал през доста трудности и реализацията на видеоклипа е лишила много време.



„ Този план го върша от 2 години – имахме проблеми към снимането му. Но съм доста признателна на Тони Стораро, че ми оказа помощ да закупя правата на песента – тя е на турски композитор “ – показа тя.

Хитовата изпълнителка поздрави целия екип забъркан в „ Инсомния “ и изрече огромни благодарности към режисьора Виктор Антонов – Rikk, който дефинира като доста изобретателен и цялостен с хрумвания експерт.



Звездата добави, че има изключителна симбиоза сред тях по повод визии за сполучлив и съвременен артикул. За текста хитовата певица разкри, че е още веднъж нейно дело, само че този път, за разлика от „ Телефона “, взима присъединяване и нейна фенка.

„ Често ми се случва да ми пишат мои почитатели в обществените мрежи, да ми пращат текстове и какво ли не. А аз съм човек, който обича да подава ръка на млади гении и да работи с нови създатели. Тази моя почитателка ми беше изпратила от дълго време един текст. Но сега тя не знае, че той е употребен в „ Инсомния “. Надявам се да се зарадва, когато разбере “ – изясни тя в „ CoolT “ по bTV.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР