Алиансът на туристическата индустрия в България и Конфедерация на българския

...
Алиансът на туристическата индустрия в България и Конфедерация на българския
Коментари Харесай

Туризма у нас се обяви против клеветите за замърсяването на Черноморието

Алиансът на туристическата промишленост в България и Конфедерация на българския туристически бизнес ще нападат по законов път всички изказвания свързани с замърсяването на водата  по българското Черноморие. Това декларират от двете най-големите обединявания в туризма.
Прочетете още
Ето и тяхното изказване:

" Ще нападаме всяко недоказано, клеветническо изказване и мероприятие, търсещо евтина известност и реклама, уронващо престижа и положителното име на българският туристически артикул! Заявяваме, че се доверяваме извънредно на българските здравни управляващи и институции които установяват и управляват здравните  и санитарно хигиеничните правила!

Странно е за какво българската прокуратура към момента не се е самосезирала по случая, само че нашите адвокати към този момент работят и приготвят съответните искове, с които да бъде потърсена отговорност на тези, които стоят зад преднамерената офанзива.

Странните данни, изнесени от Асоциация дейни консуматори към този момент бяха отречени от формалните български управляващи, което приказва само за целеустремен удар, целящ всяване на суматоха и отлив на туристи.

Фрапиращо в тази ситуация е и, че министерството на туризма и персонално министър Зарица Динкова не взеха никакво отношение. Това е следващо доказателство, че сега българският туризъм няма министър, а на поста е човек, който спомага с всички сили на тези, които желаят да го съсипят.

Грозно, скандално и неприемливо! "

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР