Alfa Romeo, също като всички останали големи автомобилни производители, гледа

...
Alfa Romeo, също като всички останали големи автомобилни производители, гледа
Коментари Харесай

Къде и защо Alfa Romeo спира Quadrifoglio

Alfa Romeo, също като всички останали огромни автомобилни производители, гледа към бъдещето, а там е залегнала електрификацията на сегашни и бъдещи модели.
 Тест драйв на Alfa Romeo Tonale и за какво да слушаме сърцето, а не екселската таблица
Alfa Romeo Tonale не е очевидният избор, а би трябвало

Италиански жанр, първокласен интериор и щипка наложителна Alfa нелогичност

Разбира се, би трябвало да се вършат промени, а някои може и да не се харесат доста на всички. Като да вземем за пример обстоятелството, че Alfa Romeo ще спре да предлага върховата си версия Quadrifoglio към моделите си.

Новината пристигна от старши вицепрезидента и началник на Alfa Romeo и Fiat в Северна Америка Лари Доминик. В профила си в LinkedIn той написа, че 2024 година ще е последната, в която ще могат да е поръчат Giulia Quadrifoglio и Stelvio Quadrifoglio, които разполагат с 505 к.с. и V-6 мотор.

Добрата вест е, че за момента Quadrifoglio ще спре да се предлага единствено в Съединени американски щати. А още по-добрата вест е, че върховата версия ще се завърне в бъдеще. Доминик разяснява, че в Америка до края на годината ще имат късмет да поръчат Quadrifoglio с мотор с вътрешно горене, което значи, че скоро името ще бъде поставено върху мощен електрически автомобил.
 Alfa Romeo Milano - първият електрически модел на италианците
Изненадата, която Alfa Romeo готви през 2024 година

Италианците влизат в света на електрическите автомобили с цялостна газ

Тези дейности на компанията не са нелогични, тъй като към този момент имаше изказвания, че идващото потомство Giulia Quadrifoglio ще бъде електрически автомобил с впечатляващите 1000 к.с., написа Car and Driver.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР