Алея с декоративни дръвчета засадиха магистрати и служители от Апелативен

...
Алея с декоративни дръвчета засадиха магистрати и служители от Апелативен
Коментари Харесай

Съдии и служители разкрасиха Апелативен съд – Пловдив

Алея с декоративни дръвчета засадиха магистрати и чиновници от Апелативен съд - Пловдив. Те се включиха в самодейността за залесяване на територията на регион „ Тракия “, като способстваха за основаване на зелена повърхност с детска площадка пред бл. 42.

Фиданките са закупени с персонални средства от съдии и чиновници на съда. Това е следващата самодейност от Седмицата на отворените порти на Апелативен съд – Пловдив, отдадена на Деня на Конституцията, юриста и правосъдния чиновник и 140-тата годишнина от приемането на Търновската конституция. Акцията по залесяване се трансформира в традиция, началото на която бе сложено предходната година, когато съдии и чиновници засадиха алея от чинари по отношение на честването на 20-годишнината от възобновяване на Апелативен съд - Пловдив.

Кметът на регион „ Тракия “ Костадин Димитров поздрави съдиите и чиновниците за концепцията за залесяване на терена. „ За следващ път дадохме своя принос за това Пловдив да стане по-зелен град “, сподели Магдалина Иванова – ръководител на Апелативен съд – Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР