Алена даде мрачна прогноза за бъдещето на четворното правителство. “Те

...
Алена даде мрачна прогноза за бъдещето на четворното правителство. “Те
Коментари Харесай

Алена: Предстоят хаос, безредия и брожения. През юли ще има предпоставка за сваляне на кабинета

Алена даде мрачна прогноза за бъдещето на четворното държавно управление. “Те поставиха клетва на 13 декември. От 22 март стартира сложната им година. Преди това продължава наслагването на несъответствуващи партньорства.

Числото 13, за което са се вкопчили тогава, като ден от месеца няма нищо общо с рождената дата на някой човек. От края на февруари до края на май ще има безпорядък, безвластие, брожения и за жалост причина за събаряне на държавното управление. Юли ще е месецът. Юли 2020 година започнаха протестите”, сподели тя в ефира на БТВ.

Тя е пресметнала, че 100-те дни доверие към новото държавно управление изтичат на 22 март.

" Искрено се надявам, че ще стане някакво изкривяване, с цел да може тези хора да продължат да ръководят ", приключи тематиката астроложката.

От първата половина на януари доникъде на предходната седмица Меркурий беше в назадничавост.

„ Януари беше доста тежък с ретроградния Меркурий. Много рядко се случва да е толкоз кондензиран с негативи “, сподели в „ Тази заран “ астроложката Алена.

По думите ѝ политиците в целия свят са тези, които би трябвало да внимават.

" В Съединени американски щати и в Русия, тъкмо във времето на ретроградния Меркурий, изригнаха кавги, опити за закани с военни дейности, а Меркурий постоянно връща от един миг нататък ", изясни Алена.

Планетата обаче ни дава късмет при своята последваща назадничавост да изправим това, което е сторено при предходната.

" Ако не го създадем, един ден е еднакъв на една година ", добави Алена.

По мотив визитата на премиера Кирил Петков в Северна Македония тя разяснява, че се е случила в апогея на ретроградния Меркурий.

„ Млади хора би трябвало да се преценяват с тези условия на планетите, тъй като когато последствията дойдат, може да е доста късно “, предизвести астроложката.

Следващият назадничав Меркурий е от 10 май до 3 юни. Ще има трети – от 9 и 31 декември. В интервалите на назадничавост Алена предлага да не се стартира нова работа, а в случай че въпреки всичко се подпише контракт за такава, да има постоянно гратисен интервал.

Не би трябвало още да купуваме бяла и черна техника, както и мобилни телефони, посъветва още Алена.

„ От позиция на по-глобалните зависимости на политическо равнище би трябвало да се внимава доста и да се следи всяка крачка на политиците, с цел да не се постанова да патим “, сподели още астроложката.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР