Алекси А., обвинен за изнасилването на 73-годишна жена в село

...
Алекси А., обвинен за изнасилването на 73-годишна жена в село
Коментари Харесай

Оставиха в ареста Алекси, който изнасили 73-годишна жена в Синдел

Алекси А., упрекнат за изнасилването на 73-годишна жена в село Синдел на 23 януари, остава в ареста. Припомняме ви, че бруталната преживелица стана край варненското село Синдел, а обвиненият 22-годишен мъж е обжалвал мярката ”задържане под стража ”, избрана от Районния съд, само че през днешния ден тя бе доказана от Варненския областен съд.

Съдът счете за неоснователна жалбата на отбраната му за изменение в по-лека мярка “домашен арест ”. Събраните досега доказателства по случая са в задоволителен размер, с цел да се направи хипотетично съмнение, че точно той е причинител на двете тежки закононарушения, за който е упрекнат – обезчестяване и блудничество.

Съдът смята, че е налице заплаха обвиненият да извърши друго закононарушение при по-лека мярка, да повлияе на жертвата и да укрие обстоятелства за закононарушението. Държавното обвиняване посочи, че против Алекси има шест преписки в Районна прокуратура за интервала 2014 – 2021 година, както и едно прекъснато произвеждане за обир. Не е осъждан.

22-годишният обвинен е от село Тръстиково. Първоначално пред органите на реда обяснил, че на 23 януари е изпил огромно количество алкохол и по тази причина е направил похищението.



Нападнал е дамата, до момента в който се е прибирала в дома си. Младият мъж нахлул в двора на потърпевшата, след което употребявал физическа мощ, с цел да преодолее съпротивата ѝ и срещу волята ѝ направил сексуален акт с нея. След това бързо напуснал парцела, като избягал в незнайна посока.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР