Алексей Арестович, съветник в кабинета на Володимир Зеленски, осъди авторите

...
Алексей Арестович, съветник в кабинета на Володимир Зеленски, осъди авторите
Коментари Харесай

Даже Арестович се възмути от украинците за снимки от „труповете на руснаци

Алексей Арестович, консултант в кабинета на Володимир Зеленски, осъди създателите на подигравателни фотоси, които са съпроводени от надписи от „ труповете на руснаци “.

По-рано в мрежата се появи чатбот, който изпраща в отговор на текстово съобщение снимка с букви от «телата на военнослужащи».

Според украинските медии Арестович се е оповестил срещу сходно осъществяване. В канала си в Telegram политикът предизвести, че е невероятно да се подиграваш с мъртвите – „ под никаква форма “.

Също по този начин съветникът в кабинета на украинския президент се обърна към създателите на чат бота и предизвести за отмъщение.

„ Дори не можете да си визиите какво си дакарахте на главата с това „ развлечение “, предизвести Арестович.

Арестович приказва за „ шрифта от мъртвите “ и „ занимателната вълна “, която се организира в украинските обществени мрежи. Политикът изясни, че реагира по този метод не поради натиска на Запада, а с цел да „ избави душите “ на украинците.

Като цяло Арестович разпозна публикуването на подигравателни фотоси като " симптом на уязвимост и нелепост ". А от тези, които разгласяват фотоси на трупове, " персонално Господ " ще изисква.

Политикът напомни още, че всички остарели бойци знаят, че „ да се подиграваш с мъртвите е еднакво на гибел “ и ще бъде „ неприятно “ да умреш.

„ Опитвайки се да „ успехите “ към този момент мъртви врагове, вие умирате живи и убивате своите към момента живи “, добави Арестович.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР