Александра Саздова, която се занимава с НЛП (NLP), е организирала

...
Александра Саздова, която се занимава с НЛП (NLP), е организирала
Коментари Харесай

НЛП специалист предлага безплатни кариерни консултации за ученици и младежи

Александра Саздова, която се занимава с НЛП (NLP), е провела една благородна самодейност, която в границите на няколко месеца ще помогне на доста възпитаници, да намеря своя път в кариерата и образованието след довеждане докрай на учебно заведение.

„, което значи, че ние с лингвистиката променяме и моделираме мисленето на хората “, изясни тя.

Инициативата на Александра е стартирала началото на май месец и ще продължи до края на септември месец.

Тя споделя, че младото потомство има потребност от подпомагане след довеждане докрай на междинното обучение, да избере верния път и с какво тъкмо желае да се занимава:

„ Реших, че имат потребност да им оказа помощ, защото младите надали биха решили да отидат и да си заплатят, по тази причина взех решение, това да е изцяло гратис. Просто безплатна помощ за тях “.

Консултантът сподели още, че срещата с учениците стартира с опознаване на индивида, неговите умения, познания и способности, а при нея идват най-различни деца, от всевъзможни фамилии.

„ В първия миг най-важното е ти да спечелиш доверието на индивида насреща. Много значимо е и индивидът насреща да те хареса, тъй като в случай че ти не си „ неговият терапевт “, не можеш да му окажеш помощ. Когато го правиш същински и откровено не е мъчно, не е изпитание “, сподели Александра Саздова.

Повече детайлности за това, с което тя се занимава, може да откриете в обществените ѝ мрежи или YouTube канала ѝ под името Александра Саздова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР