Александра Жекова е най-успялата ни състезателка по сноуборд. Тя е

...
Александра Жекова е най-успялата ни състезателка по сноуборд. Тя е
Коментари Харесай

Александра Жекова: Следващата ми цел е да продължавам да печеля медали за България

Александра Жекова е най-успялата ни състезателка по сноуборд. Тя е красива, лъчезарна и целенасочена, и ние с усмивка бихме я нарекли нашата Снежна кралица. В момента Сани е и едно от лицата на готината #hiFIVE кампания на Fashion Days, където споделя своите специфични моменти и се състезава за една друга купа – най-хубав #hiFIVE експерт на Fashion Days. Вие също можете да изпращате своите чудесни моменти и да печелите страхотни награди всяка седмица. Как да го извършите и повече за свежата акция научете тук.
А какво ни описа Сани за себе си, за най-ценната си победа и за обичания си градски маршрут, можете да прочетете в изявлението.

Ако не беше сноубордистка, в този момент щеше да си...
Освен професионалния спорт и специалностите, свързани с него (включвам мениджмънт и управление), за мен наподобяват забавни специалностите в областта на продуктовия дизайн, модата, пиара, рекламата, киното, архитектурата, които дават независимост на деяние и опция за креативна мисъл. Накратко – забавни са ми специалности, свързани с ръководство, творчество, произвеждане или конструиране.

Кое ти дава сили?
Желанието, любовта, хубостта... Идеята за самоусъвършенстване ме движи напред.

Имало ли е миг, в който си мислела да се откажеш?
Момент на съмнение и неустановеност е имало... Но в този момент съм по-силна.

Какво е да паднеш и елементарно ли се става?
Да паднеш може да бъде мъчително, само че ставаш и продължаваш... Няма кой да те чака.

Коя победа ти е най-ценна?
Тази над самата мен – тогава, когато преборвам личните си страхове.

Каква е идната ти цел?
В персонално отношение – да продължа да бъда добър и почтен човек, да обичам, да изучавам, да работя, да оказвам помощ на хората, да пребивавам интензивно и пълноценно, да бъда въодушевена, да сътворявам и оставям след себе си. В професионално отношение – да не преставам да спечелвам медали за България.

Когато беше дребна, доста искаше...
... да стана водач на изтребител! После желаех да бъда измежду най-хубавите спортисти в света...

Къде е твоето у дома и какъв брой постоянно се прибираш там?
Моето у дома е там, където е моето семейство и моят обичан... Често.

Кой е обичаният ти градски маршрут?
Докторската градина, градинката на Художествената академия, „ Александър Невски “, Царският замък (Националната художествена галерия), градинката на театъра „ Иван Вазов “. Разкажи ни една приказка...
Като дете доста харесвах Андерсеновите приказки. Приказката за Кай и Герда ми беше една от обичаните.
Малкият Кай е удивен от хладната хубост на Снежната кралица и потегля с нея към едно царство на самотност. Неговото прелъщение е ужасно и погубващо... Но едно малко момиче ще прекоси стихиите, с цел да го откри и ще му помогне да извади от окото и от сърцето си парченцата от дяволското огледало, което го държи в неприятната безконечност на хладния разсъдък. Сърцето и разсъдъкът ще се съединят в любовта.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР