Александра Гърдева, която познаваме от първия сезон на романтичното риалити

...
Александра Гърдева, която познаваме от първия сезон на романтичното риалити
Коментари Харесай

Алекс Гърдева съветва новите ергенки

Александра Гърдева, която познаваме от първия сезон на сантименталното риалити " Ергенът " със препоръки към участничките от втория сезон.



" Изключително доста се вълнувам. Нямам самообладание да стартира да ги виждам. Знам всяка една от тях горе долу какво претърпява. Бих желала да ги съветвам да бъдат себе си. Това е същинският път сърцето на един човек. Така мъжът ще усети същинската им същина ", разяснява брюнетката в предаването " Тази събота " по Би Ти Ви.

Самата Алекс неотдавна се завърна от отмора в Мексико. И там не е съумяла да срещне любовта на живота си, само че се надява напълно скоро това да се случи в България. С Виктор Стоянов - ергенът от първи сезон, са запазили другарски връзки, само че не се виждат, защото всеки си е поел по пътя.

Красавицата се похвали и с чисто нов апартамент. Психоложката получила завещание от баба си и съумя да спести персонални средства, с цел да закупи парцела. В ремонтните действия доста й е оказал помощ нейният брат, за който брюнетката схваща малко след края на риалитито, в което взе участие.

" Вселената ми подари един прелестен брат, за който съм доста щастлива. Моят татко живее в Америка и няма по какъв начин да ми оказва помощ. Без брат ми и един негов другар щях да си навлека доста проблеми. За сама жена е мъчно да се занимава с майстори и поправки ", добавя хубавицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР