Александра Фейгин отново на лед след участие в тв риалитиФиналистката

...
Александра Фейгин отново на лед след участие в тв риалитиФиналистката
Коментари Харесай

Треньорката на фигуристка №1: Последните месеци Зимният дворец е разруха, пълна мъгла

Александра Фейгин още веднъж на лед след присъединяване в тв риалити

Финалистката от олимпиадата в Пекин Александра Фейгин взе участие в телевизионното риалити “Игри на волята ”, само че не счита да приключва кариерата си.

“Саша ще продължи със спорта. Тя сама взе решението да се яви на кастинг, до момента в който бе в отмора. Разбира се, тя ме попита какво мисля по въпроса и аз незабавно утвърдих нейния избор. Нека да опита нещо по-различно, откакто по 9 часа дневно си троши краката на леда. Смятам, че това е потребен опит за нея и нещо ново след всичко, което претърпя. Финалите на огромни надпревари са ужасно достижение, само че да не забравяме, че тя претърпя интервенция на капачката на коляното ”, разяснява Ина Демирева-Лутай, треньорка на Александра пред „ 24 часа ”.

Проблемът за Саша, е че в риалитито би трябвало да се състезава с хора, които имат доста по-голям опит от нея - някои на по 30 години и с деца. Знам,че ще ѝ бъде мъчно. Но тя е образец за това какви младежи има в България и по какъв начин те от дребни се лишават от доста неща и се борят, с цел да реализиран нещо. Тук по малките екрани непрестанно демонстрират единствено кавги и хора, които не са за подражателство. В шоуто по Първи канал в Русия, в което взе участие сестра ми (Албена Денкова - двукратна международна шампионка при танцовите двойки с Максим Стависки - б.р.), са същински звезди и децата желаят да бъдат като тях, добави Ина.

Тя е сигурна, че Александра ще покаже, че е заслужен човек, тъй като сама я е възпитала, познава нейните качества и не прави разлика сред нея и щерка си. Нямаше по какъв начин да ѝ кажа не отивай, тъй като аз не мога да предложа нищо, сподели още Демирева.

В Зимния замък, където фигуристите упражняват, изискванията са ужасни. Няма климатик, непрестанно има конденз, а ледът е непоносим.

Още със стъпването на пързалката  попадаш в мъгла

и не виждаш какво се случва в другия завършек на залата. Аз не мога даже да кажа на състезателите какво би трябвало да поправят при скок, тъй като едвам ги разграничавам. Една пързалка имаме, а тя на какво наподобява. След ремонта бе добре, само че в последните месеци всичко рухна. Вдигнаха и цените за използването на леда и в този момент още със стъпването би трябвало да плащаме по 265 лева Няма по какъв начин да желаеме да реализираме нещо, откакто нямаме никакви условия за подготовка. Ето затова не мога да си мълча какво е същинското състояние. След олимпиадата чакахме нещо да се усъвършенства, само че обстановката се утежни още повече. Е, по какъв начин освен това състояние Саша да не желае да направи някаква смяна ”, добави Ина Демирева-Лутай.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР