Александра Богданска си има ново гадже, колкото и упорито да твърди,

...
Александра Богданска си има ново гадже, колкото и
упорито да твърди,
Коментари Харесай

Бившата на Петканов има ново гадже 


Александра Богданска си има ново гадже, колкото и упорито да твърди, че няма потребност от човек до себе си. В това се убедиха папараците на „ България Днес “, които спипаха дългокраката сексбомба с партньора й. 

Изглежда моделка изцяло е прежалила някогашния си Дани Петканов, по-известен като Лудия кореспондент. Богданска бе уловена да обядва с новата си възлюбена. Без капка срам двойката в един миг се награби на инат на минувачите из една от най-популярните улици в София.

Докато двойката хапва в едно от заведенията в центъра на столицата, раздумката на Алекс и новото й гадже върви сладко. Богданска непрекъснато демонстрира най-различни неща от телефона си на изгората си. В един миг моделката стартира да целува новия си мъж по бузата и качва краката си върху него.  

Новият на Богданска не е от известните среди. По информация на „ България Днес “ двамата имат връзка от няколко месеца. Алекс към този момент е срещнала избраника си с наследника си Габриел. Именно с новия мъж в живота си Богданска и синът й пътуват всеки уикенд и се забавляват на макс. Но, несъмнено, моделката крие гаджето и не желае да обявява, че отново е във връзка. 

След обяда Богданска и гаджето се понасят към колата. Лъскавият „ Мустанг “, който Алекс получи след развода с Дани Петканов, е паркиран на няколко метра от заведението. Само минута по-късно и двойката към този момент е в колата. А Алекс отпрашва с мръсна газ в незнайна посока. 

Богданска и Лудия кореспондент се разделиха официално през февруари предходната година. Причината – несходство в характерите. Двойката имаше доста проблеми в брака. Даваше си редица шансове, само че в последна сметка се разведе. Плод на любовта им е малкият Габриел, който е на 4 годинки.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР