Александър Зверев започна с победа участието си на турнира по

...
Александър Зверев започна с победа участието си на турнира по
Коментари Харесай

Зверев прегази словак в Хамбург

Александър Зверев стартира с победа присъединяване си на шампионата по тенис на клей в Хамбург (Германия) с награден фонд от над 1,8 милиона евро. Представителят на домакините, подложен под номер 4, завоюва елементарно с 6:3, 6:0 против Алекс Молчан.

Германецът реализира общо четири пробива при начален удар за словашкия тенисист и завърши срещата за малко повече от един час.

" Радвам се още веднъж да бъда вкъщи. Надявам се, че всички ще имаме една доста хубава седмица ", разяснява Александър Зверев, който се надява да стане първият представител на Германия, спечелил купата в Хамбург след Михаел Щих през 1993 година. Най-доброто класиране на Зверев в немския град е полуфинал през 2014 и 2019 година.

Във втория кръг Зверев ще се изправи против своя съотечественик Максимилиан Мартерер.

Шампионът от предишния сезон Лоренцо Музети също реализира победа. 21-годишният италианец, който е подложен под номер 3 в главната скица, се наложи елементарно с 6:4, 6:1 против шведския квалификант Елиас Имер за единствено 76 минути.

Следващият противник на Музети в Хамбург е Йозеф Ковалик. Словакът, намиращ се на 172-ро място в международната класация, победи бразилеца Тиаго Сейбот Уайлд със 7:6, (6), 6:4.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР