Александър Зверев се класира на полуфиналите в заключителния турнир на

...
Александър Зверев се класира на полуфиналите в заключителния турнир на
Коментари Харесай

Зверев продължи напред в Торино и си уреди среща с Джокович

Александър Зверев се класира на полуфиналите в заключителния шампионат на АТП в Торино. Германецът реализира втора победа, надигравайки Хуберт Хуркач с 6:2, 6:4. С баланс от два триумфа и една загуба Зверев е втори в алената група и продължава към етапа на четиримата най-хубави.

Сигурен полуфиналист е, който завоюва първите си два дуела.

Успехът на Зверев обезсмисля последния дуел в този поток сред Медведев и Яник Синер. Дори и при победа италианецът ще остане трети, откакто влезе като запаса на мястото на контузения Матео Беретини. Синер ще запише единствено два мача в групата.

Двубоят сред Зверев и Хуркач се трансформира в борба на сервисите. И двамата реализираха по 11 аса, само че подаването на германеца се оказа по-стабилно. Той вкара 77% първи сервис и завоюва 86 % от разиграните точки при него.

В полуфиналите Зверев ще срещне, който е лидер на зелената група. В петък международният №1 излиза в последния си мач, който е с Камерън Нори.

Дотук Джокович и Зверев са се срещали 10 пъти, а салдото е 7:3 в интерес на сърбина. Зверев реализира скъпа победа над международния №1 на през лятото, когато го спря на полуфиналите. Няколко седмици по-късно на US Open.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР