Александър Зверев претъпя тежко поражение в четвъртия кръг на Australian

...
Александър Зверев претъпя тежко поражение в четвъртия кръг на Australian
Коментари Харесай

Зверев за загубата в Австралия: Идеята да бъда №1 в ранглистата ме изплаши

Александър Зверев претъпя тежко проваляне в четвъртия кръг на Australian Open, откакто отстъпи на Денис Шаповалов. Саша обаче е взел решение незабавно да се завърне назад на победния път, което го е предиздвикало да одобри " уайлд кард " за присъединяване на ATP 250 шампионата в Монпелие, стартирал през вчерашния ден.

Преди да постави начало на изявите си в Монпелие, Зверев взе присъединяване в къса конференция, където даде повече светлина към настройката си към играта сега, разочарованието след Australian Open, както и проектите за в бъдеще.

" Вече се усещам добре. " - стартира Зверев. " Оставих тежкото проваляне па Australian Open в предишното. Не заслужавах да стартира сезона по този метод, само че няма по какъв начин да трансформира случилото се. Заради това обърнах страницата и съм подготвен за нови подвизи на корта. Взех решение да вземам участие на шампионата в Монпелие, тъй като отпаднах рано в Мелбърн, а желая да навляза в темп преди да заминавам към Акапулко.

През идващите седмици задачата ми е да възстановя равнището, на което се представях през последните шест месеца на 2021-а. Тогава завоювах четири трофеи, не се влияех от напрежението. Докато на Australian Open разреших на страстите да вземат връх в играта ми. Мисълта, че имам опция да се трансформира в новия международен номер едно, ми изигра неприятна смешка, подхлъзна ме. Няма да отхвърлям, че бях уплашен. Подходих към конкуренцията като неопитно момче, вместо като професионален тенисист. " - приключи Зверев.

Източник: Go Tennis RU

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР