Александър Везенков се присъедини към подготовката на националния тим на

...
Александър Везенков се присъедини към подготовката на националния тим на
Коментари Харесай

Везенков започна тренировки с националния

Александър Везенков се причисли към подготовката на националния отбор на България по баскетбол и стартира тренировки със съотборниците си. Съставът, воден от селекционера Росен Барчовски, се готви в Самоков преди семейството на Литва в петък, 1 юли. Срещата от квалификациите в група F за Световното състезание по баскетбол за мъже ще се организира от 19 часа в " Арена Самоков ".

На 4 юли България пък ще гостува на Босна и Херцеговина в Сараево. Срещу тези два тима националите имат загуба при гостуването си в Литва с 69:89 и проваляне от Босна и Херцеговина в Ботевград със 75:85.

Везенков се причисли малко по-късно към подготовката на отбора, защото завърши по-късно сезона в гръцкото състезание с клуба си Олимпиакос.

Съставите на Литва и Босна и Херцеговина заемат първите две места във краткотрайното класиране с актив, надлежно 4 победи от 4 мача, и 2 триумфа и 2 загуби.

България е на третата позиция в групата все още с една победа и 3 провали, колкото има и отборът на Чехия, който е четвърти. Баскетболистите, водени от селекционера Росен Барчовски, победиха точно чехите като домакини със 79:70, а при гостуването отстъпиха с 80:83, сочи Българска телеграфна агенция.
 Сакраменто Кингс се снабди с правата на Везенков
Сакраменто Кингс се снабди с правата на Везенков

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР