Александър Везенков и неговият тим Сакраменто Кингс победиха Финикс Сънс

...
Александър Везенков и неговият тим Сакраменто Кингс победиха Финикс Сънс
Коментари Харесай

Сакраменто би Финикс, Везенков вкара три точки

Александър Везенков и неговият отбор Сакраменто Кингс победиха Финикс Сънс със 120:105 в мач от НБА. Везенков осъществя 3 точки и 1 битка за 6 минути на терена. Той беше прецизен при единствената си пукотевица от далечна отдалеченост. Това се случи във втората четвърт, когато българинът се появи в игра за първи път в мача. Националът обаче не получи доста шансове от треньора Майк Браун.

Собственикът на Сакраменто Кингс Вивек Ранадиве разгласява в Инстаграм фотоси и видео по време на мача, от които стана ясно, че бразилският футболист Винисиус Жуниор участва на срещата в компанията на баскетболната легенда Владе Дивац. Звездата на беше облечен с екип на Александър Везенков с номер 7. Футболистът носи същия номер в испанския гранд.

Иначе Сакраменто доминираше напълно в дуела с Финикс. На почивката Кингс водеха с 65:54, а след третата четвърт задатъкът на домакините към този момент бе близо 20 точки – 103:84.

Домантас Сабонис оформи трипъл-дабъл, завършвайки с 28 точки, 11 битки и 11 асистенции. Де’Аарън Фокс се регистрира с 23 точки, 6 битки и 7 асистенции. Кийгън Мъри се включи с 21 точки, 5 битки и 2 асистенции.

За гостите от Финикс най-резултатен беше Кевин Дюрант с 28 точки, 7 битки и 2 асистенции. Девин Букър се регистрира с 24 точки, 4 битки и 7 асистенции.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР