Александър Паунов вече няма да е част от парламентарната група

...
Александър Паунов вече няма да е част от парламентарната група
Коментари Харесай

Александър Паунов потвърди за разговора си с Божков, напуска ПГ на БСП


Александър Паунов към този момент няма да е част от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “, разгласи водачът на партията Корнелия Нинова. Тя изясни, че след оповестените от прокуратурата записи на диалози сред Васил Божков и други лица, управлението на ПГ се е събрало и е разговярало с Паунов. Той е удостоверил за диалога и още през днешния ден подава заявление за овакантяване на групата. Паунов не е член на Българска социалистическа партия, а е водач на един от съдружните сътрудници Комунистечска партия на България.

Нинова бе безапелационна, че диалогът на Пауновс Божков неангажира по никакъв метод нито Българска социалистическа партия, нито парламентарната група на левицата. Никой няма право да използва Българска социалистическа партия за свои персонални или корпоративни ползи, безапелационна не Бинова. Ръководството се събрахме, разговаряхме с Александър Паунов, той удостовери диалога. Още през днешния ден подава заявление за овакантяване на ПГ на " Българска социалистическа партия за България”.

Стана ясно, че той ще остане самостоятелен народен представител. Надяваме се по същия метод да се подходи и към кореспонденцията на Васил Божков с министъра на финансите, с премиера Борисов и други хора от властта, добави Корнелия Нинова. Случилото се през днешния ден е опит да се дискредитират митингите, да се представяткато проведени и платени. Ние считаме, че те са обективни и се вижда, че в тях има хора, които откровено и уверено желаят смяна, акцентира още водачът на левицата. Подкрепяме ги и ще продължим с нашата поддръжка. По отношение вота на съмнение, нищо не се трансформира. Утре го внасяме в Народното събрание, заключи Нинова.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР