Александър Нико“ Фанджул, син на захарния барон Александър Фанджул, беше

...
Александър Нико“ Фанджул, син на захарния барон Александър Фанджул, беше
Коментари Харесай

Захарният наследник Александър „Нико“ Фанджул арестуван за удушаване, грабеж

Александър „ Нико “ Фанджул, наследник на захарния барон Александър Фанджул, беше задържан за домашно принуждение, в това число обвинявания в удушаване и обир, в понеделник вечерта в Палм Бийч, Флорида.

Семейството на Fanjul има Florida Crystals и Fanjul Corp, конгломерата за захар и недвижими парцели в Съединени американски щати и Доминиканската република.

Според полицейския отчет, получен от Page Six, ченгетата от Палм Бийч пристигнали в дома му в 23 часа. когато комшия се обади на 911, откакто чу жена да крещи.

Когато един служител на реда дойде, те чуха жена да крещи „ Махни се от мен “, се споделя в отчета, добавяйки, че Фанджул стои над дамата, която е „ в защитна „ фетална “ позиция.

Полицаят видял лицето й окървавено, се споделя в отчета. Неидентифицираната жена споделила на полицията, че е била физически нападната от Фанджул и „ мислела, че ще почине “.

Жената споделила на полицията, че са вечеряли по-рано в първокласния Flagler Steakhouse в първокласния хотел Breakers, когато богатият Фанджул „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР