Александър Морфов сериозно е изкарал акъла на работещи в Народния

...
Александър Морфов сериозно е изкарал акъла на работещи в Народния
Коментари Харесай

Сашо Морфов е намерен в безсъзнание при входа на Народния театър

Александър Морфов съществено е изкарал акъла на работещи в Народния спектакъл преди дни, написа "Телеграф ".

Страстта на Александър Морфов към чашката не е загадка за никого, само че, в последно време, тя минава всевъзможни граници и рискува да коства прекомерно скъпо на другояче надарения режисьор. Дори по време на лятната почивка, постоянно може да бъде видян към Народния. Но положението, в което се появява в храма на Мелпомена, е просто неописуемо!

Въпреки непоносимите дами на открито, Морфов не се отхвърля от солидната консумация на концентрат. А това няма по какъв начин да не даде съответните последици. Грозна случа с негово присъединяване се случи няколко дни след оставката му от поста основен режисьор. Към 11 часа сутринта, безжизненото тяло на Сашо било намерено от театрален служащ при служебния вход на театъра. Той незабавно се развикал за помощ и се паникьосал, тъй като Морфов не изглеждал доста жив. Но пък, миришел на алкохол! Това незабавно издало каква е повода за това му положение.

Режисьорът бил снощен и когато тръгнали да го подвигат от земята, той измотолевил нещо в опита си да разкара помагачите. На идващия ден, театралният талант нахълтал в офиса на шефа на Народния Мариус Донкин и му вдигнал величествен скандал. Едва ли не той му бил отговорен за какво се е напил по този начин и станал за срам, пък след това всички разбрали за това. Двамата от дълго време са в доста изострен спор и се счита, че точно той е принудил Морфов да си бие камшика от най-голямата ни сцена.

Говори се, че ще заработва крупна сума пари като режисьор в Скопие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР