Александър Морфов остава режисьор в Народния театър. Това обяви служебният

...
Александър Морфов остава режисьор в Народния театър. Това обяви служебният
Коментари Харесай

Министърът на културата: Морфов остава в Народния театър

Александър Морфов остава режисьор в Народния спектакъл. Това разгласи служебният министър на културата Найден Тодоров.  Той разясни, че Морфов няма да бъде основен режисьор, само че с друга заповед се е съгласил неговите постановки да се играят в театъра.
Прочетете още
Юридически проблем няма, съгласно министър Найден Тодоров, който към този момент се е срещнал с претекстовете за уволнението на Александър Морфов. 

Според него в заповедта няма несъгласия. Морфов освобождава единствено административната служба в театъра. 

" Аз виждам един доста огромен режисьор, който е уволнен дисциплинарно и това за мен е проблем като човек. Но, не виждам нарушаване в закона. Александър Морфов остава режисьор и той постоянно е бил подобен и спектаклите на Александър Морфов съгласно всичко, което аз знам ще не престават да се играят в Народния спектакъл ", сподели Найден Тодоров.

По-рано през днешния ден шефът на театъра Васил Василев съобщи, че четири месеца се е опитал да опази достолепието на Александър Морфов и Велислава Кръстева, съобщи bTV.

Пред министерството на културата се събра третия следващ митинг в поддръжка Морфов. Хората упорстваха за оставката на Васил Василев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР