Александър Лазаров довърши започнатото и донесе на България втори успех

...
Александър Лазаров довърши започнатото и донесе на България втори успех
Коментари Харесай

Пълна доминация: Отличен Лазаров доближи България на крачка от успеха над Парагвай

Александър Лазаров довърши започнатото и донесе на България втори триумф в мачовете на сингъл в дуела на националите ни против Парагвай от Световна група ll на Купа " Дейвис ". Алекс сподели отличен тенис и не остави шансове на ръководителя на " гаучосите " Даниел Адолфо Вайехо, надигравайки го с 6:4 6:1.

Двамата откриха дуела с бързи сервис геймове, преди да пристигна моментът на родния ни играч бързо да си извоюва лидерската позиция в сета. Алекс решително затвърди направения брейк за 4:1, само че кратковременен спад в играта на Лазаров върна очакванията на Вайехо, който възвърне за 4:4. В последните геймове от частта обаче втората ни ракета показва класата си и завоюва два поредни гейма, с цел да запише първия сет против името си.

В началото на втората част двамата изпитаха леки съмнения от линията за сервис и последва серия от три поредни пробива, след която Лазаров излезе напред с 3:1. От този миг нататък родният ни национал сподели отличен тенис, лишавайки младия си противник от каквито и да е шансове, пред решително да подпечата втората победа на България за днешния ден.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР