Александър Долгополов е поредната световно известна личност от света на

...
Александър Долгополов е поредната световно известна личност от света на
Коментари Харесай

Световноизвестен тенисист грабна пушката и атакува руснаците: Те са армия от клоуни

Александър Долгополов е следващата международно известна персона от света на спорта, която взема решение да се запише в армията, с цел да пази родината си във войната с Русия. Това стана ясно от изявления на украинеца в Туитър, както и от  негово изявление пред френския L’Equipe. Долгополов се изрече доста остро за позицията на съветските тенисисти и съобщи, че съгласно него единственият метод Владимир Путин да завоюва войната е посредством нуклеарна офанзива. Няколко тенисисти към този момент се причислиха към въоръжените сили на Украйна. Сред първите беше Сергей Стаховски, на който Новак Джокович предложи помощ. Към него по-късно се причисли легендата Андрей Медведев, капитан на националния тим на Украйна за Купа Дейвис.

" Войната ме завари в Турция. Пристигнах там ден преди да стартира всичко това и взех майка ми и сестра ми със себе си, тъй като след множеството информация от най-хубавите разследващи служби в света, както и след първичното учудване измежду украинците, разбрах, че опцията да избухне война е съсвсем действителна. Киев и други огромни градове бяха атакувани непрекъснато и през първите дни и седмици не спирах да се чудя какво може да стане на следващия ден “, стартира описа си той.

В първите дни от войната Долгополов решил да разгласява настояща информация за протичащото се в Украйна и по този начин да събира пари за потърпевшите. По-късно обаче се записал на 7-дневно бойно образование, ръководено от някогашен боен.

" Ясно ми е, че няма по какъв начин да стана Рамбо за една седмица, само че не се тормозя от оръжията и в подготвителния център успявах да улуча главата на целта сред три и пет пъти от 25 метра разстояние “, споделя той. Украинецът разкрива още, че е пътувал до Загреб, където е купил бронирани жилетки, камуфлажни облекла, термо очила и друго военно съоръжение, след което е влезнал в Украйна през границата с Полша дружно с отряд американски доброволци.

" Украйна е моят дом и ще я пазя дружно с всички други, които останаха. Уважение и благодарности за всички украински звезди, които са тук и не стопират да се борят. Горд съм от метода, по който тази страна се сплоти против един вманиачен деспот. Истината е на наша страна. Ще бъда в Киев до успеха, а и по-късно “, съобщи Долгополов.

Украинецът е безапелационен, че е подготвен да се бие и че неговото семейство е подкрепило изцяло решението му. Долгополов съобщи, че е доста отчаян от позицията на съветските тенисисти. Според него те са внимателни в изявленията си, защото се опасяват от Владимир Путин.

" Паниката във вражеските редици е голяма. Пехотата им е изцяло безполезна. Те са войска от клоуни. Путин от ден на ден схваща, че единственият метод да завоюва тази война е посредством цялостно нуклеарно заличаване. В момента целият свят ненавижда Русия “, съобщи Долгополов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР