Алекса е от любимите ни it-момичета и се вдъхновяваме не

...
Алекса е от любимите ни it-момичета и се вдъхновяваме не
Коментари Харесай

Алекса Чънг и Попи Делевин създадоха тениски за Save the Children

Алекса е от обичаните ни it-момичета и се въодушевяваме освен от стила й, само че и от изявите й като дизайнер. Прави го още веднъж, обединявайки сили с една от най-близките си приятелки – Попи Делевин, с която основават специфична линия от. Не, не очаквайте тишърт, който коства стотици левове, единствено тъй като зад него стоят известни имена. Напротив, семплите тениски, за които двете девойки си сътрудничат, костват сред 15 и 25 паунда, а 30% от продажбата им ще отиват за фондацията Save the Children , която тази година отбелязва 100 години от основаването си.
               
on May 3, 2019 at 6:09pm PDT

„ Посещавайки разнообразни стратегии на фондацията през последните четири години, срещнах невероятни и вдъхновяващи деца, които, без значение от компликациите, освен оцеляха, с цел да опишат своите истории, само че живеят с вяра за по-добро бъдеще “, споделя Делевин за ролята си на дипломат.

„ Заради тези деца и тяхната ежедневна битка с Алекса искахме да създадем нещо, което може да помогне за смяна и да насърчи хората да създадат нещо положително “, добавя още тя.
               
on May 16, 2019 at 2:41am PDT

Освен това тениските са основани от и се оферират в няколко разнообразни цвята. На всяка една от тях обаче има илюстрация на полумесец и надпис „ Бъдещето е в този момент “.

„ За мен луната символизира фантазиите, желанията и обещанията за идващия ден “, споделя Алекса Чънг. „ За страдание, не всички деца имат шанса да имат умерено детство. Милиони страдат от споровете, които възрастните стартират. Затова би трябвало да се борим за тяхното бъдеще и да им помогнем да осъществят своя капацитет отвън зоните на война. “

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР