Алекс Сорос обещава да цензурира консерваторите и независимите журналисти онлайн

...
Алекс Сорос обещава да цензурира консерваторите и независимите журналисти онлайн
Коментари Харесай

Синът на Джордж Сорос: Ще изкореня консерваторите и независимите журналисти от интернет 100 пъти по-агресивно

Алекс Сорос дава обещание да цензурира консерваторите и самостоятелните публицисти онлайн " 100 пъти по-агресивно " от татко си Джордж Сорос. След новината, че крайнодесният милиардер Джордж Сорос е предал цялостния надзор над империята си на стойност 25 милиарда $ на сина си, Алекс изложи деспотичната си визия за бъдещето на интернет в изявление за Wall Street Journal.

" Аз съм доста по-политически надъхан ", сподели Алекс Сорос, сравнявайки се с радикалния си татко.

" Колкото и да се веселя, че парите са изхвърлени от политиката, до момента в който другата страна го прави, ние също ще би трябвало да го създадем ", признава той.

Финансираните от Сорос комитети за политически дейности се трансфораха в главен фактор в американските избори. Джордж Сорос е най-големият донор на Демократическата партия на последните избори в Съединени американски щати, а финансирането на по-малките надпревари за локални прокурори му разреши да завладее американската правосъдна система, предава

Алекс Сорос съобщи, че сега работи за възстановяване на поддръжката на латиноамериканците и чернокожите за политиците демократи. Новият водач на империята на Сорос е посетил Белия дом на президента демократ Джо Байдън най-малко 17 пъти от 2021 година насам, съгласно Fox News.

Три от визитите са се състояли сред 8 и 10 февруари, както оповестява Slay News. Няколко високопоставени чиновници от администрацията на Байдън са вписани в дневниците за визити като тези, които са се срещнали с Алекс Сорос.

" Александър Сорос е подготвен да оглави многомилиардната политическа и филантропска мрежа на фамилията си ", споделя Скот Уолтър, президент на Capital Research Center, съгласно Washington Examiner.

" Подобно на татко си, той се присламчва към водачите на Белия дом и Конгреса, които са подготвени да извършват нарежданията на фамилията по въпроси като престъпността, имиграцията, изборната политика и други, като Соросоидите употребяват всички типове дарения: пари за партии, групи за самостоятелни разноски и по този начин наречените " благотворителни организации " ", споделя той.

Според " Ню Йорк Поуст " Майк Хауел, шеф на плана " Надзор " във фондация " Херитидж ", е декларирал, че достъпът на Алекс Сорос до Белия дом на Байдън е сериозна причина за безпокойствие.

Хауел предизвестява, че семейство Сорос към този момент е " нанесло големи вреди на нашата страна ".

" Програмата на Сорос е ориентирана към гибел и опустошение в името на отворените граници и края на западната цивилизация ", споделя той.

" Администрацията на Байдън и придвижването на излъганите прокурори може да се окажат [неговата] най-вредната покупка в Америка до момента ".

Мат Палумбо, създател на книгата " Човекът зад завесата: вътре в тайната мрежа на Джордж Сорос ", съобщи, че семейство Сорос е забило кукичките си надълбоко в администрацията на Байдън.

" Навсякъде в Белия дом витае духът на Сорос, а синът му е новият дипломат на татко си ", споделя Палъмбо.

Президентът на " Съдебна защита " Том Фитън съобщи, че без значение от това кой е лице на фондацията и подкрепяните от Сорос ПАОС, Джордж Сорос към момента ръководи.

" Не се разсейвайте от името на Алекс в дневника на посетителите; това е представител на Джордж Сорос, с който желаят да се срещнат в Белия дом на Байдън ", сподели Фитън.

" Той към момента командва. " Това са неговите пари, неговите фондации. "

Източник:
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР