Алекс Сърчаджиева и Сашо Кадиев влязоха в словесна схватка в

...
Алекс Сърчаджиева и Сашо Кадиев влязоха в словесна схватка в
Коментари Харесай

Защо Алекс Сърчаджиева обиди Сашо Кадиев?

Алекс Сърчаджиева и Сашо Кадиев влязоха в словесна битка в предаването " Аз обичам България " по Би Ти Ви. Водещата и един от капитаните на двата тима на няколко пъти се нападнаха под формата на смешка, само че дрязгите им минаха границите на благоприличието, считат фенове в обществените мрежи.

Кадиев не пропускаше опция да се пошегува с воденето на Сърчаджиева и неведнъж се подиграваше на разпоредбите, които тя обясняваше. От своя страна, Алекс го нападна, че непрекъснато се оправдава с другите участници, щом загуби. И че не е никакъв капитан и би трябвало да стои до последно в потъващ транспортен съд. Кулминацията на абсурда им настъпи, щом Сърчаджиева назова Сашко " глупавичък ", обяснявайки му разпоредбите на играта.



В последна сметка, Кадиев в тим с Папи Ханс и Елена от " Ергенът " победи Кедъра в компанията на Филип Аврамов и Натали Трифонова.

От своя страна синът на Сашо Кадиев също нанесе засегнатост на Алекс, която остана безмълвна, само че в случай че можеше, би го умъртвила единствено с взор.  

" С тази флорална рокля за какво не отидеш някъде... на цветарския магазин ", затапи я Кадиев, а Сашка в продължение на няколко минути мигаше против него и не можеше да каже нищо. 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР