Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева гостува в студиото на Тази

...
Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева гостува в студиото на Тази
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: Тази зима в болниците ще има бум "на ваксинираните"

Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева гостува в студиото на " Тази неделя ", с цел да разясняват най-интересните тематики от миналата седмица.

Алекс Сърчаджиева показа, че е възмутена от това, че хората са подготвени да дадат от 150 до 300 лева, с цел да не се имунизират. „ Защо се изкарва подправен имунизационен паспорт? “, пита тя и съобщи, че за нея това е закононарушение.

Актрисата е сигурна, че в есенно-зимния сезон в лечебните заведения ще има взрив „ на имунизираните “. Официалните данни са за 20% имунизирани, а за актрисата в България това са едвам 10%. Сърчаджиева споделя, че в случай че те заловен с подобен паспорт в Гърция, те глобяват 5000 евро, а санкцията за здравно заведение е 50 хиляди евро и също по този начин могат да те увонят от работа. За нея не е естествена практиката в България да се изкарват имитации.

Деси Бакърджиева пък прикани децата да внимават, когато пресичат. От друга страна, възрастните пък да внимават, когато седнат зад кормилото. Спомня си по какъв начин е била със сестра си и трите им деца и водачи не са спрели на пешеходна пътека два пъти. Тя прикани, когато караме, ние да се усещаме като на работното си място и да сме малко по-нащрек, тъй като „ децата нямат спирачки и ние сме тези, които дават отговор за тяхното бъдеще “, споделя актрисата.

През седмицата Би Би Си разгласява инфографика, в която излиза наяве, че все по-често позвъняванията на незабавните телефони са свързани с менталното здраве на хората, а не с закононарушения. За трите дами в студиото не е срамно да се изиска помощ: „ Животът е колело - през днешния ден си горе, на следващия ден си долу “, декларира Алекс Сърчаджиева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР