Алек Болдуин се завръща на екрана с ролята си на

...
Алек Болдуин се завръща на екрана с ролята си на
Коментари Харесай

Реабилитират Алек Болдуин в сериала „Д-р Смърт“

Алек Болдуин се завръща на екрана с ролята си на неврохирурга Робърт Хендерсън в хитовия сериал „ Д-р Смърт “ по Фокс. Героят му е спокоен и систематичен и има вяра с цялото си сърце в системата, в която се е издигнал. Вярва и че нещата би трябвало да се случват по верния метод, а всичко, което си заслужава да се прави, не би трябвало да се прави преждевременно. 

Вдъхновен от едноименния хитов подкаст на Wondery с над 50 милиона слушания, сериалът споделя шокиращата история на Кристофър Дънч (Джошуа Джаксън)  - видимо образован млад неврохирург с процъфтяваща кариера. Но не всичко е такова, каквото наподобява.

„ Моят воин се бори против надълбоко луд човек. Въпреки системата, която му дава власт да продължи с незаконните си дейности, те ще се борят за правдивост, с цел да се уверят, че доктор Дънч в никакъв случай повече няма да се приближи до операционната маса “, споделя Алек Болдуин за ролята си.



Все повече от пациентите на доктор Дънч, които влизат в операционната му за комплицирани, само че рутинни интервенции на гръбначния дирек, се оказват трайно осакатени. И даже по-лошо, а двама негови сътрудници лекари – неврохирургът Робърт Хендерсън (Алек Болдуин) и съдовият хирург Рандъл Кърби (Крисчън Слейтър), се заемат с нелеката задача да го спрат преди да пострадат още хора.



Сериалът изследва изкривения разум на доктор Дънч и неуспехите на системата, която по формулировка би трябвало да пази най-беззащитните измежду нас. Джошуа Джаксън се превъплъщава в ролята на неврохирурга.  

„ Едно от най-трудните неща за мен в тази роля беше да се опитам да схвана по какъв начин и за какво този човек е работил по този отблъскващ метод. Историята, която феновете ще видят, е в действителност смразяваща. “, споделя Джошуа Джаксън в ролята на доктор Дънч.

 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР