Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева са изключително близки.

...
Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева са изключително близки.
Коментари Харесай

Албена Вулева обвинява майка си, че й объркала живота! Захажаева постъпила отвратително с нея, когато била на 19 г.:


Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева са извънредно близки. Но има едно- само нещо, което устата журналистка не може да елементарни на родителката си – принудила я да се омъжи!

Бившата водеща на „ Сигнално жълто “ има един брак зад тила си, само че въобще не обича да приказва за него. А повода е, че въобще не желала да го подписва!

Когато била на 19 години, Албена имала връзка с много по- огромен от нея мъж. Когато майка й научила, изпаднала в смут от неофициалната им връзка. Затова взела нещата в свои ръце и принудила щерка си да се омъжи.

Албена доста съжалява, че послушала майка си, само че нямала необикновен избор. Тв водещата признава, че по време на бракосъчетанието, към този момент си мислела по какъв начин да се разведе и да се отърве от нежелания си брачен партньор.

Бракът не изкарал доста време. Тв водещата не може да елементарни на майка си, че я предиздвикала да се омъжи срещу волята си и даже я упреква, че объркала живота й. Но и към днешна дата, Албена се показва с семейството на някогашния си брачен партньор.

Людмила Захажаева също не случила на мъж. Бащата на Албена бил огромната й обич. Запознали се като студенти в Санкт Петербург. А по-късно го последвала в България, откакто се оженили. Той обаче ги напуснал, когато Албена била напълно дребна. При първото си присъединяване във „ Вип Брадър “, Захажаева загатна, че някогашният й мъж имал проблеми с алкохола. Затова и до ден сегашен, тя е цялостен трезвеник и не понася пияни хора.

След раздялата с бащата на Албена, той нито един път не се поинтересувал от щерка си. Тв водещата не го е виждала от дете. Но от дълго време няма и предпочитание да го прави.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР