Албена Колячева е новият Маркетинг Мениджър на най-голямата верига ресторанти

...
Албена Колячева е новият Маркетинг Мениджър на най-голямата верига ресторанти
Коментари Харесай

Албена Колячева е новият маркетинг мениджър на McDonald’s България

Албена Колячева е новият Маркетинг Мениджър на най-голямата верига заведения за хранене за бърз сървис в храненето McDonald`s за България. С над 15 години местен и интернационален опит в региона на Маркетинг и Комуникации на потребителски артикули, Албена Колячева се причислява към фамилията на марката McDonald`s, където ще дава отговор за развиването на устойчивата позиция на марката, който отбелязва своята 30-та годишнина на българския пазар през 2024-та година.

Албена е икономист с бакалавърска степен, компетентност " Маркетинг " и магистър, компетентност " Стопанско ръководство " от Университет за национално и международно стопанство, София. Тя има и бизнес квалификации от London Business School. Владее британски и испански език.

Професионалният й опит е съсредоточен в компания за произвеждане на храни номер едно в света, където тя извървява пътя си от маркетинг помощник до маркетинг управител, поемайки и функции в региона на корпоративните връзки и цифровия маркетинг.

Професионалният почерк на Албена е белязан от афинитет към устойчиви, цифрови и новаторски практики в областта на стратегическия маркетинг. Тя е развивала сполучливо както започващи, по този начин и открити световни марки и екипите, работещи за тях.

" Удоволствие е да се причисля към екипа на една от най-големите марки-икони McDonald`s и да ми бъде гласувано това доверие. В навечерието на 30-годишния празник на компанията в България съм повече от стимулирана от опцията да затвърдя имиджа на марката като пионер и отличник в преживяването в сегмента на бързия сервиз в храненето. Вълнуващо и отговорно е да работим дружно в посока за ново потомство почерк и прочит на дейностите на компанията, с които да засилим прочувствената връзка на потребителите с една от най- сполучливите марки в историята на маркетинга и знак на прехода в България преди цели 30г. Стремежът ми ще бъде за ясно и стабилно развиване, с фокус върху нововъведенията в интервенциите и продуктите на McDonald`s, с които да продължим да развиваме доверието, което ни гласоподават и с което израстват към този момент генерации българи " сподели Албена Колячева.

" Щастливи сме да приветстваме Албена Колячева в огромното фамилията на марката McDonald " s в България, чиято бройка през днешния ден наброява 1000 души. Професионалната нравственос, ангажираността във връзка с построяването на по-добри общности, фокус в преживяването на клиентите ни, отдадеността за хората ни, устрема към рационализиране и умеенето да развиваме печеливш бизнес, са основните правила, в които се срещнахме и в които припознаваме взаимното си държание на българския пазар " разяснява Веселин Яничиевич, ръководещ шеф на верига заведения за хранене McDonald`s за България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР