Ал-Насър запази шансове в битката за титлата, след като направи

...
Ал-Насър запази шансове в битката за титлата, след като направи
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо остави Ал-Насър в битката за титлата след зашеметяващ обрат

Ал-Насър резервира шансове в борбата за купата, откакто направи замайващ поврат от 0:2 до 3:2 в семейството си на Ал-Шабаб от 28-ия кръг на шампионата на Саудитска Арабия. Отново огромна роля за успеха на състава от Рияд имаше огромната звезда Кристиано Роналдо, който означи победния гол за своя отбор в 59-ата минута.

Преди това Ал-Шабаб бе взел преднина от два гола, дело на Кристиан Гуанка. Аржентинецът първо откри резултата от дузпа в 20-ата минута, а по-късно удвои в 40-ата минута с шут от границата на наказателното поле.

Ал-Насър обаче съумя да понижи изоставането в 44-ата минута с гол на Талиска, който получи към точката на дузпата и с удар от придвижване порази вратата.

В 51-вата минута Абдулрахман Гариб възвърне равенството, засичайки от близко пас на Али Ал Хасан.

В 59-ата минута Роналдо донесе триумфа на своя отбор. Той получи топката съумя да надбяга двама бранители на противника и с акуратен удар в далечния ъгъл на вратата оформи крайното 3:2.

Така Ал-Насър остава на 2-рата позиция с 63 точки, като изостава на 3 зад водача Ал-Итихад, който през днешния ден победи с 1:0 Ал-Батин. Ал-Шабаб е на 3-тото място с 53 точки. До края на сезона остават два кръга.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР