Ал Хилал, който заема четвърто място в първенството на Саудитска

...
Ал Хилал, който заема четвърто място в първенството на Саудитска
Коментари Харесай

Меси получи саудитска оферта за над 400 милиона евро

" Ал Хилал ", който заема четвърто място в шампионата на Саудитска Арабия, е подготвен да даде годишна заплата от над 400 милиона евро на Лионел Меси, заяви журналистът Фабрицио Романо във Facebook.

Ако е истина, а Романо съвсем постоянно разполага с точната информация, това значи към два пъти над парите, които получава Кристиано Роналдо в " Ал Насър ".

За интереса на " Ал Хилал " към Меси се приказва още от края на Световното в Катар. Неговият татко, който му е и управител, посети страната няколко пъти.

Според италианеца обаче Меси избира да остане в Европа, само че на никое място няма да може да печели даже почти толкоз, колкото в Саудитска Арабия. Заплатата на Лео в " Пари Сен Жермен " е почти 30 млн. евро на година.

Договорът на мегазвездата с ПСЖ изтича в края на сезона и на този стадий няма изгледи, че ще бъде възобновен, в противен случай - доста по-вероятно е той да си тръгне като свободен сътрудник. Онзи ден и в. " Екип " написа, че Меси е по-близо до изхода на " Парк де Пренс ", в сравнение с до преподписване. Беше освиркан при загубата от " Олимпик " (Лион) предишния уикенд.

Преди и по време на Мондиала в Катар се твърдеше, че той ще остане в Париж най-малко още година, само че очевидно не може да се разбере с шефовете на клуба. Според " Екип ", те желаят от аржентинеца да понижи заплатата си с 25 %.

Голямото предпочитание на Лео Меси е да се завърне в " Барселона ", само че с цел да стане това много евентуално е и в този случай да е подготвен да получава по-малко. Вицепрезидент на клуба удостовери, че №10 постоянно е добре пристигнал назад, а информациите сочат, че той и татко му са изчистили несъгласията с президента Жоан Лапорта.

Офертата от Саудитска Арабия може да излезе на дневен ред, в случай че Меси не се споразумее с " Барселона " и остане без тим в Европа. Към него интерес има и от американския " Интер Маями ", началник и съсобственик на който е Дейвид Бекъм.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР