Актьорската кариера на Райън Рейнолдс се развива изключително добре, като

...
Актьорската кариера на Райън Рейнолдс се развива изключително добре, като
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс успява и във футбола

Актьорската кариера на Райън Рейнолдс се развива извънредно добре, като може би даже още по-добре се развиват всичките му бизнес инициативи.
 Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс демонстрираха новороденото си бебе
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс демонстрираха новороденото си бебе

Само месец след новината за раждането

Той към този момент съумя да продаде за сериозна сума пари и Aviation Gin и Mint Mobile, в които влага преди няколко години. А следващата му инвестиция - футболният  Рексъм , също върви нагоре.

Рейнолдс дружно с сътрудника си Роб Макелхени влага към 2 милиона $ в закупуването на намиращия се в петата дивизия на британския футбол тим. Идеята на двамата е ясна - да възродят клуба и вероятно той да доближи до Висшата лига.

Първият сезон под техен надзор обаче не се оказа изключително сполучлив, тъй като след всички вложения Рексъм приключи на второ място и не съумя да завоюва промоция. Но тази година обстановката е друга и уелският тим съумя да си обезпечи първото място, а с това и промоция в по-горната дивизия.

Нещо, което не се бе случвало от цели 15 години. Причините за това дълго " заточение " на най-стария футболен клуб в Уелс са доста, като през тези години той бе изправен пред угрозата да изчезне поради насъбрани големи задължения.

С идването си Рейнолдс и Макелхени трансформираха всичко в клуба, привлякоха нов треньор и футболисти, с което безусловно възродиха очакванията на почитателите на Рексъм, че скоро още веднъж могат да гледат обичания си тим в по-горните равнища на британския футбол.

Еуфорията към възхода на Рексъм бе толкоз огромна, че даже вратарят Бен Фостър, който е играл за Манчестър Юнайтед, реши да се върне от пенсия и да поиграе още веднъж. След промоцията не е ясно какво тъкмо ще се случи с уелския тим, само че Рейнолдс и Макелхени не съумяха да сдържат насладата си.

Двамата изгледаха на живо успеха над Боръм Ууд с 3-1, която обезпечи на тима им промоция, в компанията на друга известна персона - Пол Ръд. След мача Рейнолдс прекъсна конференцията на Бен Фостър, с цел да изиска фланелката му.
 Райън Рейнолдс, T-Mobile и придобиването на притежаваната от артиста Mint Mobile
Бизнес нюхът на Райън Рейнолдс е безотказен

Нова договорка за артиста

Принц Уилям пък не пропусна да поздрави Рексъм в профила си в Twitter, като написа, че цялостен Уелс се гордее с тима, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР