Актьорите отLove Againподкрепиха Селин Дионна фона на нейните здравословни проблеми,

...
Актьорите отLove Againподкрепиха Селин Дионна фона на нейните здравословни проблеми,
Коментари Харесай

„Тя е брилянтна“: Актьорите от „Love Again“ подкрепиха Селин Дион в борбата й с болестта

Актьорите от " Love Again " поддържаха Селин Дионна фона на нейните здравословни проблеми, заяви People. Докато участваха на прожекция на кино лентата в AMC Lincoln Square в Ню Йорк в сряда вечерта, Приянка Чопра ДжонасиСам Хюгънпохвалиха Селин Дион, която разкри през декември, че е биладиагностицирана със " синдром на скованото лице " – рядко и нелечимо неврологично заболяване, което може да аргументи изтощителни мускулни конвулсии.

Приянка Чопра ДжонасиСам Хюгън, Getty Images

Отбелязвайки, чеДион,която не участва на събитието,е „ просто толкоз надарена във всяка сфера, по всевъзможен метод “,Чопра Джонас сподели пред People:„ Тя е блага. Тя е занимателна. Тя ни отдели толкоз доста от времето си. "

„ Селине простопрекрасен човек. Пожелавам й толкоз доста обич и шанс и знам, че искаше да бъде тук.Толкова съм щастлива, че тя е част от този филм. Тя е неразделна част от него “, добави тя.

„ Селин е музикална икона ", заявиХюган.

На въпроса дали е дал препоръки и насокина Дион, която направи своя актьорски дебют във кино лентата, Хюан призна: „ Не мисля, че тя се нуждае от помощ. “

" Тя е брилянтна в това, което прави и е толкоз занимателна ", добави той.

В „ Отново обич “участват Чопра Джонас и Хюган като Мира и Роб, които се срещат, откакто Мира изпраща сантиментални известия до остарелия телефонен номер на починалия си избраник, „ без да осъзнава, че номерът е преназначен за новия работен телефон на Роб Бърнс “, съгласно публично обобщение.

Заедно с кино лентата, саундтрак от 14 песни,което е първото издание на Дион след албума йCourageот 2019 година, ще бъде наличен за закупуване на 12 май. LP включвазаглавната ария на кино лентата, както и пет нови песни на Дион.

„ Много се забавлявах, правейки този филм. И да имам привилегията да се появя с красивите и надарени артисти Приянка Чопра Джонас и Сам Хюган в първия ми игрален филм е подарък, който ще оценявам вечно. Мисля, че това е прелестна историяи се надявам, че хората ще я харесат, както и новите песни “, сподели Дион в прессъобщение.

Преди това Дион показа новината за диагнозата си " синдром на скованото лице " в клип в Instagram, където сподели, че положението й ще я принуди да отсрочи и анулира поредност от концерти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР